15 caise (30 jumatati)
Aluat:
- 2 oua
- 100 g zahar
- 100 ml ulei
- putina sare
- 1 plic zahar vanilat
- 1/2 plic praf de copt
- coaja de lamaie
- faina pentru un aluat potrivit de tare
Crema:
- 1/2 din cantitatea de firmituri
- un pachet margarina
- 2 linguri nuca de cocos
- 3 linguri cacao
- 3 linguri alune maruntite
- 3 linguri nuci maruntite
- o esenta rom
- zahar dupa gust
Se amesteca ingredientele pentru cremea. Nu pune prea mult zahar in crema deoarece caise se dau prin zahar si vor fi prea dulci.
Se umple fiecare jumatate cu crema si se lipesc doua cate doua.
Decor:
- colorant rosu, galben, verde
- esenta vanilie
- zahar
In alta farfurie se pune zahar.
Se dau caisele prin colorant galben, rosu, verde si apoi prin zahar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu