English version of this blog:
http://cristina-kitchen.blogspot.com/

joi, 12 februarie 2009

Shaorma




Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 3-4 cartofi
  • 2-3 castraveti murati sau la otet
  • 2 gogosari in otet
  • 6 linguri maioneza
  • 2-3 linguri smantana/iaurt
  • 2-3 catei usturoi
  • ketchup
  • cimbru
  • sare
  • piper

Se curata cartofii, se taie pai si se prajesc. Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu piper si cimbru si se pune pe gratar sau se prajeste. Taie castravetii si gogosarii in felii subtiri.

Sosul: Amesteca 6 linguri maioneza, 2-3 linguri iaurt/smantana, 2-3 catei usturoi, cimbru si sare

Lipia se unge cu sos. Se adauga pieptul de pui, cartofii prajiti, gogosarii si castravetii.Adauga ketchup si ruleaza lipia.






Niciun comentariu: