skip to main
|
skip to sidebar
Bucataria mea
English version of this blog:
http://cristina-kitchen.blogspot.com/
sâmbătă, 11 octombrie 2008
Frigarui
Frigarui:
21 ciuperci
2 carnati
3-4 felii de branza
sare
Ciupercile se curata, se rup piciorusele, se spala si se dau cu putina sare. Carnatii se taie felii mai groase. Branza se taie cuburi.
Pe batul de frigaruie se alterneaza ciuperca, branza, carnat.
Se pun pe gratar pana sunt gata ciupercile (prox 15 minute).
Se servesc cu cartofi copti sau prajiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arhivă blog
►
2009
(15)
►
februarie
(12)
►
ianuarie
(3)
▼
2008
(21)
▼
octombrie
(21)
Pizza
Foi de placinta
Placinta cu bostan
Placinta cu mere
Placinta americana
Pulpe de pui la gratar
Cartofi copti pe gratar
Paste cu ciuperci, sunca si branza
Frigarui
Sfecla rosie in otet
Dulceata de portocale
Compot de visine
Compot de struguri
Compot de piersici
Gogosari in otet
Castraveti in otet
Ardei iuti in otet
Pere in tuica
Tort cu blat de pandispan
Maioneza
Salata boeuf
Users
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu