English version of this blog:
http://cristina-kitchen.blogspot.com/

joi, 9 octombrie 2008

Salata boeuf





Ingrediente:

Pentru salata:
  • un piept de pui;
  • un borcan gogosari in otet
  • un borcn castraveti in otet
  • 2 radacini telina (marime mica)
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 6 cartofi
  • 200 g mazare
  • 200 g masline
  • sare
  • piper
  • maioneza

Pieptul de pui se pune la fiert in apa. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca si se taie cubulete.
Separat se pun la fiert legumele. Dupa fierbere se lasa sa se raceasca si se taie cubulete.
Castravetii si gogosarii se taie cubulete si se lasa sa se scurga.
Daca folosesti mazare congelata o fierbi si o lasi sa se scurga. Daca folosesti mazare din conserva o lasi sa se scurga.
Se amesteca carnea, legumele, castravetii, gogosarii, mazarea si maslinele.Adaugati sare si piper dupa gust. Adauga maioneza si amesteca usor.
Orneaza salata cu masline, gogosar, morcov etc.
Pastreza salata in frigider.



Niciun comentariu: